Català | Castellano RSS

Mollet amb els refugiats

Des que va esclatar la crisis dels refugiats, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha dut ha terme un seguit d'actuacions i iniciatives  per expressar el seu suport i solidaritat a les poblacions afectades pels conflictes bèlics.

Així, en una declaració aprovada per unanimitat a la Junta de Portaveus, s'instava al govern de la Generalitat a crear una taula amb totes les entitats implicades alhora que s'acordava donar suport a totes les iniciatives sorgides de la societat civil i del municipalisme.

També des de l'Ajuntament, a proposta del govern municipal, tots els grups han aprovat destinar una partida de 8.000 euros al Fons Català de Cooperació per donar cobertura a l'ajut en ruta dels refugiats.

D'altra banda, aprofitant la Festa de la Solidaritat, també s'han realitzat tot un seguit d'accions humanitàries per pal·liar els efectes que pateixen els refugiats com ara publicitar i donar suport a la campanya de recaptació de fons endegada pel Fons Català de Cooperació.  

Pel que fa les entitats solidàries de Mollet, l'Ajuntament segueix mantenint contactes i reunions per tal de coordinar les accions conjuntes que siguin necessàries.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès