Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Sanitat i salut pública Concurs literari i pintura Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental

Convocada la VII edició del Concurs Literari per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental 2015

El concurs està obert a qualsevol adult que vulgui escriure un relat breu, un poema, un conte, un article d\'opinió o les seves experiències amb la temàtica \"contra l\'estigma de la malaltia mental i per la inclusió social\". L\'acte de lliurament dels premis i la lectura dels textos guanyadors se celebrarà el 8 d\'octubre al Mercat Vell de Mollet.
 
Els textos, que es poden presentar de manera individual o grupal, han d\'estar mecanografiats a doble espai amb una extensió de dues pàgines amb lletra Times New Roman, mida 12. En una pàgina a part del text caldrà especificar noms i cognoms, el pseudònim escollit, l\'edat i el telèfon de la persona o les persones que signen el text.
 
La data màxima de lliurament dels treballs és el dijous 24 de setembre i s\'han d\'enviar per correu ordinari, de manera presencial al Centre de Salut Mental de l\'Hospital de Mollet (Jaume Vilaseca i Pujades) o per correu electrònic a l\'adreça: uhpp@hospitalmollet.cat
 
S\'atorgaran tres premis en base a cada categoria en base a la seva originalitat, qualitat del missatge i al que millor reculli els valors del concurs.
 
L\'acte de lliurament de premis i la lectura dels textos guanyadors serà el 8 d\'octubre a les 6 de la tarda  al Mercat Vell en un acte commemoratiu previ al Dia Mundial de Salut Mental que enguany se celebra el 10 d\'octubre.
 
Els textos guanyadors es publicaran al web de l\'Ajuntament  i de l\'Hospital de Mollet.

 

 

Documents relacionats

Document Bases del concurs literari (123 KB) - docx

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès