Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Educació Escoles bressol municipals

Escoles bressol municipals

5020 escoles bressol

 

Les escoles bressol municipals són serveis educatius per a la primera infància que acullen infants des dels quatre mesos fins als tres anys. En el sistema educatiu actual formen part del primer cicle d'educació infantil. Aquesta etapa en la vida de l'infant és fonamental per al seu creixement, ja que el seu desenvolupament posterior es basa en les experiències que adquireix en aquests primers anys

L'escola bressol està condicionada per satisfer les necessitats dels infants: amb espais adequats, joguines i material necessaris. L'infant hi troba altres nens, nenes i adults que s'hi relacionen. Aquí conviuen i s'eduquen els petits en un clima de tranquil·litat i afectivitat. Les mestres i educadores compten amb el suport de professionals especialitzats en la petita infància i aquests mantenen un contacte periòdic amb visites a l'escola per tal d'assessorar-les.

A Mollet del Vallès hi ha tres escoles bressols municipals: La Xarranca, situada al barri de Can Borrell; La Filadora, al barri de la Riera Seca; i Els Pinetons, al barri de Santa Rosa.

Les tres escoles depenen de l'Institut Municipal d'Educació de Mollet del Vallès i tenen el mateix funcionament. S'emmarquen dins les principals línies d'actuació de les polítiques d'atenció a la primera infància d'aquest Ajuntament, per tal de posar a l'abast dels més petits i de les seves famílies serveis i programes de qualitat.

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès