RSS

13a Mostra Internacional de Titelles de Mollet

A la Mostra Internacional de Titelles MITMO de Mollet podràs gaudir de més d’una vintena d’espectacles i, a més, convertir-te en titellaire, aprendre les diferents tècniques de manipulació i muntar i donar vida als ninots. T'esperem el 12, 13 i 14 d'abril!

 banner web

Amb més de 10 anys a les espatlles, la Mostra Internacional de Titelles MITMO s’ha consolidat com una cita imprescindible en el calendari de primavera on, a més de gaudir d’una vintena d’espectacles, coneixereu a fons l’univers dels titelles.

 

Durant tot un cap de setmana, el centre de Mollet serà literalment conquerit pels titelles. Les places i carrers del municipi són l’escenari de moltes representacions, però també es fan obres de petit format en espais intimistes per a grups reduïts, com són les carpes situades al parc de les Pruneres i les sales del centre cultural, on s’apleguen les famílies amb nadons a partir de 9 mesos. Fins i tot, podrem gaudir l’ambient tot passejant, ja que sempre ens visiten alguns espectacles itinerants que recorren els carrers de la vila.

 

Mira, toca, prova i descobreix el món dels titelles

MITMO és l’única fira on el públic pot posar-se a la pell dels titellaires. Això és possible gràcies al tarannà de Galiot Teatre que, juntament amb l’Ajuntament, impulsa i dirigeix aquesta fira des de fa 13 anys. En els darrers anys, la companyia molletana ha creat tres instal·lacions interactives per descobrir les interioritats de l’univers titellaire. “Cal Titella” és un parc infantil dedicat als titelles, on podreu tocar, provar i jugar amb tot tipus de marionetes i ninots. “Món Titella” és una exposició interactiva per fer la volta al món a través dels titelles de diferents cultures i procedències. I qui vulgui anar més enllà en el procés de creació té el seu espai a “Munta Titella”, un petit taller amb peces i cargols reciclats on podreu muntar titelles articulats.

 

 

Document Diari oficial MITMO 2019 (6.8 MB) - pdf

Document Programa de mà (743 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès