Català | Castellano RSS

Viure i conviure. Depèn de tu

La campanya porta per títol Viure i conviure. Depèn de tu, i es difon en forma de cartells i tríptics amb les normes que cal seguir per una bona convivència entre veïns (què cal fer quan entrem a viure en un immoble de nou, quines normes hem de seguir per mantenir l?escala en bon estat, o com ens hem de comportar per no molestar la resta dels veïns ....). Amb la voluntat d'arribar a tota la ciutadania, el material de la campanya s?ha editat en català, castellà, anglès, francès i àrab, tal com ja es va fer en una campanya anterior per fomentar el reciclatge.
 
La campanya Viure i conviure. Depèn de tu es fonamenta en quatre eixos:
 
Comunicació: es difon per mitjà de tríptics i cartells, anuncis en premsa, ràdio i televisió i al butlletí municipal Quatre Cantons. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin poden descarregar-se els tríptics i els cartells de la campanya.
 
Participació: es fan xerrades a les comunitats de veïns que estiguin interessades, per difondre la campanya i explicar les normes de convivència. El civisme necessita la implicació de tothom
 
Educació: a través del Pla educatiu d?entorn
 
Compliment de les ordenances municipals: difondre a la ciutadania que complir les normes de convivència és una obligació ciutadana que està recollida en les ordenances municipals (nova Ordenança de Convivència i Via Pública)

Fulletó informatiu sobre els drets i deures dels propietaris i dels llogaters a una comunitat de veïns

Document català (233 KB) - pdf

Document castellà (233 KB) - pdf

Document anglès (234 KB) - pdf

Document francès (235 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès