Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Convivència i ciutadania Compromís de tinença responsable i compromesa amb la ciutat

Compromís de tinença responsable i compromesa amb la ciutat

Aquesta iniciativa està adreçada directament a les persones propietàries de gossos.

Les actituds incíviques (portar el gos sense morrió, sense lligar, no recollir els excrements...) corresponen a un petit nombre de propietaris de gossos i que la immensa majoria sou uns propietaris responsables.

Els propietaris de gossos estimeu els animals i sou conscients que un gos és un ésser viu, que tenir un gos implica una actitud responsable, tant amb l'animal, tenint-ne cura, alimentant-lo, cuidant el seu espai vital i donant-li una atenció veterinària adequada, com també de cara a la societat, vigilant que no sigui una molèstia ni embruti els carrers. Els animals no en són responsables; els seus amos, sí.

Educar el nostre gos, ensenyar-lo a conviure amb nosaltres, és una tasca molt positiva, que ha de permetre una convivència respectuosa a la ciutat i convertir els nostres gossos en "ciutadans" estimats per tothom. Et convido a llegir atentament el decàleg del bon propietari de gossos que trobaràs a la l'arxiu adjunt. Si ja ho compleixes tot, esperem comptar amb el teu compromís de tinença responsable i compromesa amb la ciutat. Si el signes i ens el fas arribar, et farem lliurament d'un detall, que podràs recollir, fins esgotar existències a l'Ajuntament, al Centre Cívic de Can Borrell i al Centre Cultural La Marineta, que et permetrà continuar essent un bon propietari, perquè res no pot justificar les conductes incíviques.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès