Català | Castellano RSS

Mercat setmanal

El mercat ambulant de caràcter setmanal es fa dimarts al matí als carrers del centre de la ciutat. Si el dimarts és festiu, se celebra el dia laborable anterior. A les parades del mercat hi podem trobar roba, objectes per a la llar, plantes, fruita i verdura, entre altres productes.
 
Oferta del mercat ambulant
Hi ha 351 parades que venen els productes següents:
Fruita i verdura: 16 parades
Altres tipus d'aliments: 12 parades. De les quals podem trobar: bar, pastes i llaminadures, fruits secs, olives i conserves, xurreria.
No alimentaris: 293 parades. De les quals podem trobar: tèxtil i confecció (moda home, dona i criatures), roba de la llar, calçat i marroquineria, bijuteria, parament de cuina, drogueria i perfumeria, i altres.
 
Horari i situació del mercat ambulant
L'horari de venda del mercat és de 8 a 13.30 h
El perímetre d'ocupació de les parades és de poc més de dos quilòmetres pels carrers i places del centre de la ciutat.
 
Obligacions dels paradistes
Els venedors estan obligats a exhibir la placa d'identificació de manera visible i permanent al lloc de la parada. En aquesta placa consta el número de llicència, el nom de paradista, carrer i número de la parada, longitud i denominació del producte. Existeix un Reglament del mercat setmanal on es determinen les normes de funcionament. Els venedors estan obligats també a respectar la normativa vigent de consum, igual que la resta de comerciants (full de reclamacions, tiquet de compra, etc.).

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès