Català | Castellano RSS

Fira d'Artesans

L'objectiu de la Fira d'Artesans és difondre l'artesania i els oficis artesans entre la població. Els participants ofereixen el seu producte i fan demostracions de la seva feina. S'organitza durant el cap de setmana següent a la festa de l'Onze de Setembre en els carrers del nucli antic de la ciutat.

Mollet és Fira

Mollet és Fira és un projecte firal pensat per dinamitzar el teixit comercial a la ciutat. Es composa de diferents fires sectorials que se celebren durant els caps de setmana del mes de juny, cada una com a colofó de la setmana dedicada al seu sector (alimentació, motor, comerç, qualitat de vida i benestar...).

 Paral·lelament, durant tot el mes es fan campanyes de promoció amb sortejos i molts premis als establiments de la ciutat adherits a Mollet és Fira.

Mercadet de Nadal

mercat nadalenc bannerMercat inspirat en els mercats del nord d'Europa. És de caràcter local i de proximitat. Se celebra a la plaça de Prat de la Riba un cap de setmana de mitjans de desembre. Aquesta Fira és de caràcter local i de proximitat.

Mercat del Col·leccionista

Punt de trobada per a la venda i intercanvi d'objectes de col·leccionisme. Es fa cada primer diumenge de mes, al matí, a la plaça de Catalunya. Està organitzat per l'Associació de Col·leccionistes de Mollet

Fira del Destorb

S'organitza amb caràcter periòdic per facilitar l'intercanvi d'objectes, mobles i andròmines entre particulars, de manera habitual a la plaça Prat de la Riba. No té caràcter comercial. Està organitzada per l'Associació de Col·leccionistes de Mollet.

Fira Estoc

Al final de cada temporada, els establiments del centre de la ciutat treuen els productes al carrer i els ofereixen rebaixats a l'abast dels clients. La venda dels estocs s'acompanya d'activitats festives i d'animació al carrer.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès