RSS
Serveis a Mollet Comerç i consum Campanya "Aquí lavabo públic"

Campanya "Aquí lavabo públic"

WC 1

 

Mollet del Vallès és una ciutat dinàmica, emprenedora i moderna amb un teixit comercial molt participatiu, solidari i que s’estima la ciutat.

La campanya Aquí, lavabo públic, que neix de dues propostes aprovades al Ple de l’Ajuntament, té per objectiu facilitar que els negocis d’hostaleria puguin posar els lavabos del seu establiment, de manera gratuïta, a disposició de la ciutadania que ho pugui necessitar. L’Ajuntament també s’implica en la campanya bonificant el 5% de la taxa de la terrassa i facilitant l’adhesiu d’establiment col·laborador.

Es podrà identificar als establiments col·laboradors perquè tindran, a un lloc ben visible des del carrer, el distintiu de la campanya Aquí, lavabo públic.

Els establiments col·laboradors de la campanya són:

Bar Yolanda,  c.Antoni Gaudí, 10

Bar Rancho Kansas, c. Can Filosa, 13

Bar Kenfir, c. Joaquim Mir, 57

Champanillo Mollet, Plaça Major, 24

Mercat Municipal, Av. de la Llibertat, 12, 

Si ets un comerç i estàs interessat a participar de la campanya només cal presentar la sol·licitud de participació de la campanya Aquí, lavabo públic, tot omplint la instància genèrica, bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o bé a través d'Internet, al portal d'administració electrònica de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, amb certificat digital. Un cop acceptada, rebreu un adhesiu d’establiment col·laborador de la iniciativa: Aquí, lavabo públic, que s’haurà d’enganxar obligatòriament a un lloc visible des del carrer, i l’Ajuntament us aplicarà la bonificació del 5% de la taxa de la terrassa de la via pública.

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès