Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Centre d'Estudis per la Democràcia

Centre d'Estudis per la Democràcia

El Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura té com a objectius principals esdevenir un fòrum d'estudi i d'investigació al voltant del concepte de democràcia, amb la voluntat de reunir el món polític, el món acadèmic i la ciutadania; i contribuir al coneixement de la figura, la trajectòria i les aportacions intel·lectuals de Jordi Solé Tura

Les activitats principals que es porten a terme des de la seva creació són els treballs arxivístics de catalogació del fons Jordi Solé Tura, i la convocatòria del Premi Jordi Solé Tura per a una tesi doctoral sobre la democràcia.
 
L'abril de 2010 es va constituir el Grup d'Amics i Amigues de Jordi Solé Tura, obert a tothom, per tal de  cercar el suport i la complicitat de persones que, amb el seu testimoniatge, contribueixin a mostrar públicament l'estima cap a la persona de Jordi Solé Tura.
 
El Centre compta amb la voluntat de col·laboració de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.
 
L'Ajuntament de Mollet, a través del Centre d'Estudis per la Democràcia, també dóna suport al Premi Solé Tura per a Cinema sobre malalties del cervell. Aquest certamen està convocat per la Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i la productora Minimal Films en record de la figura d'en Jordi Solé Tura i té la finalitat de promoure la sensibilització i conscienciació social sobre les malalties del cervell i especialment les malalties neurodegeneratives. Al web del premi hi trobareu tots els documentals que estan premiats al llarg de les diferents edicions.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès