Català | Castellano RSS

Premis i beques

43266

 

 

 

El Centre d'Estudis Molletans (CEM) convoca i atorga la Beca de Recerca i el Premi Juvenil Vicenç Plantada, que prenen el nom de Vicenç Plantada i Fonolleda (1839-1913), l'estudiós molletà que va fer importants contribucions al coneixement de la seva ciutat.

 

 

 

Premi Juvenil Vicenç Plantada

Per a articles de divulgació sobre Mollet del Vallès i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de batxillerat. Pot participar-hi tot l'alumnat que cursi segon de batxillerat i hagi finalitzat el treball de recerca.

Els articles tindran l'estructura i el to propis d'un article periodístic de divulgació i podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.) sempre i quan tinguin una relació directa amb Mollet del Vallès o el Baix Vallès.

El CEM premiarà només un article, independentment de la modalitat de batxillerat, amb la quantitat de 350 euros i la publicació, si el jurat ho considera adient, a la revista Notes. El destinatari final del premi serà l'alumnat. Així mateix es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o bé a qualsevol altra publicació del CEM o l'Ajuntament.

 

XXIII Premi Juvenil Vicenç Plantada (2022)

(Consulteu les bases clicant la imatge)

Sin titulon3

 

Convocatòries i treballs premiats

 

Beca de Recerca Vicenç Plantada

Per a treballs que contribueixin al coneixement de la realitat actual i històrica de Mollet del Vallès i els pobles veïns (Baix Vallès). Els projectes d'investigació poden versar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.) i han de tenir una relació directa amb Mollet del Vallès i el seu entorn. 

Convocatòries i treballs premiats

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès