Català | Castellano RSS
L'Ajuntament Participació ciutadana Apunta't al registre de ciutadania

Si t'interessa, participa!

T'interessa la ciutat? T'agradaria poder decidir sobre aquelles coses que t'afecten? Si t'interessa, pots participar. Volem que persones com tu ens ajudin a fer una ciutat millor.

 

Per això, l'Ajuntament ha creat un registre de ciutadania participativa amb l'objectiu de mobilitzar totes aquelles persones interessades a participar en els processos participatius municipals. L'objectiu de la iniciativa és que totes les persones amb ganes de prendre part i dir la seva en els diferents processos participatius que engega l'Ajuntament,  es registrin i, per tant, estiguin a punt per ser consultades.

Per inscriure's en aquest registre, cal omplir amb les dades personals i de contacte la butlleta que trobaràs al peu d'aquesta pàgina, o bé, en els diferents equipaments municipals. Així mateix, cal indicar en quins àmbit s'està més interessat: les persones, la ciutat urbana i rural i l'activitat econòmica. Un cop emplenada, podreu lliurar la butlleta a qualsevol dels equipaments municipals (ajuntament i xarxa de centres cívics i culturals i de gent gran).

Per mitjà d'aquest registre, la ciutadania participativa serà informada dels processos participatius que s'obrin i podrà participar activament, a títol individual, dels projectes i plans sectorials que es fan a Mollet.  Aquesta nova via de participació complementa els mitjans de participació per a ciutadania no associada dels qual ja disposa l'Espai 26, com són el web Consensus i el Consell de Ciutat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès