Català | Castellano RSS

Treballem pel futur de Mollet

Quan vaig ser escollit alcalde el passat mes de juny vaig anunciar la intenció de treballar amb el màxim consens amb tots els grups municipals i això és el que he fet des de llavors. El juliol vam signar un acord per al qual ens comprometíem a trobar el consens en totes les grans qüestions de la ciutat: participació ciutadana, transparència, creació d'ocupació, actuacions per aturar la vulnerabilitat de moltes famílies, promoure habitatges de protecció oficial i lloguers socials com a alternativa als desnonaments, i seguir treballant en la protecció de l'espai de Gallecs. Així, les primeres accions de govern implantades estaven centrades en les beques de les escoles bressol, les beques menjador, l'habitatge i el foment de les entitats de la ciutat.  També vam posar en marxa, fa unes setmanes, quatre comissions de seguiment formades per representants de tots els grups, que han d'abordar les temàtiques següents: Drets Socials, Habitatge i Convivència; Promoció Econòmica i Ocupació; Transparència i Participació Ciutadana i la dedicada a les empreses municipals i ens supramunicipals.


Ara, en pocs dies, hem d'aprovar previsiblement un pressupost que, com sempre, posarà l'accent en les actuacions socials, la promoció de l'ocupació i la gestió per un ajuntament més transparent i participatiu. Les dades d'atur del passat juliol, que constataven una davallada de l'atur a Mollet d'un 13% respecte el mes de juliol de 2014 i 137 menys aturades que el mes de juny, ens donen optimisme i confiança en la recuperació econòmica.

L'equip de govern seguim tenint plena il·lusió i tota la força en aquest mandat per treballar en la millora de la vida dels molletans i per fer avançar la ciutat cap al progrés. El meu compromís és seguir sumant esforços en benefici de Mollet, sense posicions tancades de partit. El diàleg ha de ser la nostra fortalesa, perquè Mollet és el més important que tenim al davant.

Benvolguts molletans, benvolgudes molletanes: ja estem a les portes del Nadal i d'un nou any. Us desitjo molt bones festes i que el futur que s'obre amb l'any nou sigui un futur de prosperitat, de feina, de bon veïnatge i d'estimació per a cadascun de nosaltres, molletans i molletanes, i per a la ciutat en general.


Molt bones festes nadalenques i un molt bon any 2016.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès