Català | Castellano RSS

Molt bona Festa Major!

Mollet és una ciutat de la qual ens podem sentir orgullosos, que compta amb un teixit associatiu i una ciutadania molt activa que s'ha anat consolidant al llarg dels anys. Som una ciutat capdavantera en molts aspectes i també som una ciutat que sap divertir-se i gaudir d'una Festa Major plena d'activitats.

La Festa Major de Mollet 2016 té un cartell, dissenyat per la Queralt Prat i l'Ariadna Rodríguez, amb uns colors molt vius, on tots els molletans i les molletanes estem representats a través del moll que és l'element central. Una imatge que acompanya a la perfecció a un programa amb més 100 activitats per a tots els públics, pensades per als més petits, per als joves i no tan joves, per gaudir amb amics o amb la família. Que inclou activitats ja consolidades de la nostra Festa Major com l'envelat, el castell de focs, concerts, festes infantils, les activitats solidàries amb el recapte de sang i el banc d'aliments i, per descomptat, també la tradicional competició de Morats i Torrats, que cada any pensen noves fórmules per a què tota la ciutadania gaudeixi al màxim de la Festa Major.

Enguany també tindrem un pregoner que ja havia participat de la Festa Major de l'any 1989 amb la companyia de teatre la Cubana, un home del tot irreverent que de ben segur que ens farà passar una bona estona, l'actor, presentador, director de cinema... en José Corbacho.

Vull agrair la bona feina de totes les persones i col·lectius que hi intervenen i fan possible que el programa i la festa siguin immillorables, persones invisibles però imprescindibles, i que fan que funcioni l'organització, la coordinació, la infraestructura, la neteja, la seguretat i la convivència.

I, per descomptat, també vull donar les gràcies més efusives a les més de vint entitats que contribueixen a fer aquesta festa una gran Festa Major, i de manera especial, com sempre, a les nostres colles de Morats i Torrats.
Però la Festa Major de Mollet també és solidaritat, i és per això que t'animo a participar un any més de l'acapta de sang, a ajudar que es torni a batre el rècord de donacions, perquè donant la teva sang pots salvar la vida a alguna persona i això, també és una senya d'identitat de la nostra Festa Major.

Benvolguts molletans i benvolgudes molletanes, visquem una nova gran festa on les protagonistes siguin l'alegria i el respecte mutu. Molt bona Festa Major!


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès