Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Junts construïm el present i el futur de Mollet (10/03/16)

Junts construïm el present i el futur de Mollet

Mollet és una ciutat de la que ens podem sentir orgullosos, que compta amb un teixit associatiu i una ciutadania molt activa que s'ha anat consolidant al llarg dels anys. Som una ciutat capdavantera en molts aspectes com la creació de noves empreses, en plans d'ocupació municipals, en l'atenció a les persones, en polítiques d'habitatge, en projectes mediambientals, en els serveis a les persones amb discapacitat... però no ens podem aturar aquí, hem de ser ambiciosos i continuar treballant per consolidar i millorar en tots els aspectes.

Per aquest motiu fa uns dies presentàvem el Pla d'Actuació de Mandat (PAM) 2016-2019, que és un recull de més de 240 propostes i accions que l'Ajuntament de Mollet del Vallès portarà a terme els propers anys i que té una clara vocació de servei al benestar de les persones, i que posa l'accent en  tres àmbits: les persones, la generació d'oportunitats i l'espai públic. On hi destaquen propostes tan importants per a la ciutat com fer plans de formació i ocupació per  millorar les possibilitats d'accés al mercat de treball, incrementar el parc de lloguer accessible, ajudar a les famílies vulnerables, combatre la pobresa energètica, la renovació de places i espais verds de la ciutat, entre d'altres moltes propostes.

Aquest és un pla obert i permeable que ens permetrà seguir avançant i adaptar-nos als nous temps. És el punt de partida per a un procés participatiu en el que espero que tots i totes participeu, perquè crec fermament que amb l'aportació de tots i totes Mollet millora dia a dia i és per això que us animo a participar al Pla d'Actuació de Mandat; podeu fer-ho fins el proper 29 d'abril a través del web municipal, omplint les butlletes en paper que hi trobareu a tots els equipaments municipals o bé als estands informatius que anireu trobant a diferents espais de la ciutat.

Perquè a tots ens mou l'objectiu de millorar la ciutat, de fer-la més cívica, més neta, més segura, amb millors serveis i oportunitats de viure i conviure. Una ciutat per a les persones.  Quin Mollet Volem? Opina, proposa, participa perquè Junts construïm el present i el futur de Mollet. Junts fem el Pla Municipal.

Ple del Consell dels Infants de Mollet

Diumenge passat celebràvem el Ple del Consell dels Infants de Mollet, per a mi, és el Ple més entranyable de l'any. Ja fa 10 anys que els nois i noies de 6è curs venen un dia al Ple de la ciutat, seuen a dalt de la tarima i prenen la paraula. Enguany, aprofitant el premi que la Unió Europea va atorgar a Mollet, en el que es premia aquelles ciutats que han demostrat el seu compromís amb la sostenibilitat i el creixement verd, l'European Green Leaf, els alumnes ens varen exposar les propostes que han treballat sobre la difusió de la sostenibilitat a la ciutat.

Vull felicitar i agrair públicament, a tots els nois i noies que al llarg d'aquests anys han participat del Consell dels Infants, que han agafat el micròfon i que amb la seva veu, a vegades entretallada pels nervis, ens han exposat les seves propostes i ens han ensenyat a veure Mollet a través dels seus ulls.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès