Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Desitjo que Mollet s'ompli de felicitat, optimisme i somriures (20.12.2017)

Desitjo que Mollet s'ompli de felicitat, optimisme i somriures

Ara que el 2017 s'acaba vull fer balanç i dir que em sento molt orgullós que haguem aprovat una congelació de la factura fiscal per 6è any consecutiu, que siguem el 20è ajuntament de tot l'estat que més diners destina a la despesa social, que hem celebrat el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i que hem estat Ciutat Europea de l'Esport. També que Japó hagi agafat d'exemple el model de discapacitats de Mollet, de les 4 flors d'honor, la màxima distinció donada fins ara, a la gala de Viles Florides, del 10 en transparència que ens ha donat la UAB... ha estat un any de reconeixements a la feina ben feta dels treballadors i treballadores i l'equip de govern. Però el millor dels premis és que més de mig miler de persones hagin trobat feina durant aquest any.


Els darrers anys hem fet molta feina sobretot amb l'àmbit de l'ocupació; som una de les ciutats de la comarca on més ocupació es genera, hem replantejat EMFO per donar un servei més ampli i més adaptat a les noves demandes de la ciutadania i hem rebut amb alegria els anuncis d'empreses històriques del municipi d'invertir en les millores de les seves plantes, que significa una consolidació de les seves activitats i la creació de llocs de treball estables i de qualitat, com Merck, Filsa, KAO i la implantació de noves empreses a la ciutat com IDNEO.


Al 2018, vull demanar per Mollet, sobretot, civisme. Voldria que tots ens conscienciem que tenim drets, però també obligacions i que l'espai públic no és propietat de l'Ajuntament, si no de tots els ciutadans i les ciutadanes i per això, hem de tenir-lo net i cuidar-lo entre tots. Un Ajuntament que, any rere any, ha augmentat recursos destinats a la neteja i al manteniment de la ciutat no pot tenir com a resposta l'augment de l'incivisme.


I també vull demanar que al 2018 tinguem uns pressupostos de consens amb els que puguem combatre les situacions de vulnerabilitat social, reforçar el manteniment de l'espai públic, invertir en millores a la ciutat i els seus equipaments, impulsar la generació d'ocupació, potenciar els serveis públics de qualitat, promoure la participació ciutadana, avançar en la sostenibilitat mediambiental i la qualitat de vida, promoure el dinamisme cívic a través de la cultura, l'esport, el lleure... i continuar potenciant Mollet a Europa.


Us desitjo molt bones festes i que el 2018 es compleixin els vostres somnis, jo faré el possible perquè així sigui. Desitjo que Mollet s'ompli de felicitat, optimisme i somriures, que entre tots i totes cuidem aquesta ciutat tan bonica que tenim i que ens sentim orgullosos de ser molletans.
 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès