Català | Castellano RSS

A prop vostre

La policia municipal de Mollet s'engalana per estrenar les noves dependències, un edifici ECO amb una imatge amable i  propera situat a la plaça Miquel Martí i Pol,1.

Avui la policia municipal de Mollet estrena nou espai, un edifici singular, amable i proper. Les noves instal·lacions permetran dotar d'un millor espai a la policia municipal de Mollet, un edifici modern, innovador, lluminós, dotat de la més moderna tecnologia i com no podia ser d'una altra manera, molt sostenible.

Mollet, que va ser Capital Europea del Medi Ambient el 2015, per convicció, doncs, presenta un edifici ecològic, amb una coberta vegetal que el dota d'un bon comportament tèrmic, que és un edifici eficient que permetrà un estalvi 19 tones anuals d'emissions de CO2, que dona resposta a totes les necessitats que pugui necessitar el cos de policia per donar un bon servei als molletans i les molletanes.

Tots i totes podem tenir la seguretat que a partir de demà, la policia municipal, encarregada: de la mediació comunitària, d'una part de la seguretat ciutadana, de l'educació viària, de la mobilitat i el trànsit a la ciutat, etc. podrà planificar i dur a terme aquests serveis a unes instal·lacions més properes, millor adaptades i més eficients.

Des d'aquí la policia municipal podrà fer una atenció personalitzada a un espai on el primer que podrem veure els molletans i les molletanes és la frase: "a prop teu", perquè la policia municipal treballa, com no podia ser d'una altra persona, per estar a prop de tots i totes nosaltres.

Queda doncs inaugurat i al servei de tots i totes aquest fantàstic nou edifici!!

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès