RSS
La ciutat Reconeixements a la ciutat

Reconeixements a la ciutat

Reconeixements GR1+

 

2020

 • Mollet lidera el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor. Viles Florides ha lliurat les Flors d’Honor 2020 que reconeixen als municipis que, com Mollet del Vallès, treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats.

 VilesFlorides2020 2

 

 • El consistori molletà torna a ser distingit amb el Segell Infoparticipa 2019 de la Universitat Autònoma de Barcelona amb una puntuació del 98% per l’alta qualitat i transparència de la seva comunicació pública.

 

Mollet MG 5816

 

 • Mollet, un dels sis municipis catalans que compleixen amb els seus compromisos ambientals. Segons l’informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, només sis municipis catalans compleixen amb tots els seus compromisos relacionats amb el medi ambient acordats a la Carta d’Aalborg i a l’Agenda Local 21, i Mollet del Vallès n’és un.

 

agenda21 900x600 1

 

 • L'Ajuntament de Mollet del Vallès, novament, entre els 10 primers de la categoria d'ajuntaments de més de 50.000 habitants, a la V Edició dels Reconeixements com a Administració Oberta que concedeix el Consorci Administració Oberta de Catalunya. Aquests reconeixements distingeixen set categories d'administracions locals, ajuntaments i consells comarcals, que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

 

                            Sin titulo24

 

 • Un projecte de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya.

  El projecte adreçat a la gent gran de l’Ajuntament de Mollet voluntariat del coneixement ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

 • L’assemblea parlamentària del Consell d’Europa, reunida en la sessió del 19 de maig, ha decidit lliurar el premi de la Bandera d’Honor a Mollet del Vallès per la tasca duta a terme durant l’any 2019 en l’àmbit de les relacions europees i internacionals. Enguany, un polític del Consell d’Europa visitarà Mollet i lliurarà la bandera a l’alcalde Josep Monràs.

 • El  programa Oci a casa, gaudeix sense risc impulsat per fer front a la crisi provocada pel COVID19 i per tal d’oferir alternatives d’oci i fer el confinament més amè i actiu, ha rebut el reconeixement de la Unió Europea. En concret, ha estat inclòs  com a exemple de bones pràctiques de ciutats que està duent a terme  el programa europeu URBACT que promou el desenvolupament sostenible a les ciutats.

 

 Sin titulo25

 

 • Mollet del Vallès ha estat seleccionada per la Diputació de Barcelona per formar part d’un projecte pilot anomenat A-prenem el Sol, una iniciativa que neix amb l’objectiu d’aconseguir escoles més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient gràcies a la participació conjunta dels ajuntaments, les escoles i les associacions de famílies dels alumnes.

 

A prenem el Sol

Mollet rep el màxim reconeixement espanyol per la recollida selectiva de paper i cartró. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la 1a tinenta d’Alcaldia, Mireia Dionisio, van recollir el passat mes de febrer a Valladolid 3 Pajaritas Azules, la màxima qualificació en excel·lència de la Asociación Española de Fabricantes de Pasta de Papel y Cartón (ASPAPEL).

 

Aspapel PAJARITAS 2020 27

 

2019

 • L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social convertint la ciutat en  un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Sevicios Sociales, a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda.

  Amb 113 euros per habitant, que representa l’11,1% del pressupost total, Mollet del Vallès és el 21è municipi de l’Estat espanyol i el 3r de Catalunya de més de 20.000 habitants que arriba al nivell d’excel·lència en inversió social.

 

IMG 8030 Copia 

 

 • Reconeixement a Mollet i a la Policia Municipal amb el I Premi Educa Ciudad Zero que concedeix la Asociación Internacional de Profesionales para la Seguridad Vial (AIPSEV) per haver enregistrat zero víctimes mortals en accidents de trànsit al nucli urbà durant els anys 2017 i 2018 i per no registrar cap víctima mortal durant onze anys consecutius.

 

IMG 7465

IMG 7578

 

 • Distinció amb 4 Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides en reconeixement a la feina que es fa en l’enjardinament i la millora dels espais verds de la ciutat.

 

IMG 2463

 

 • Premi a Mollet de l’Assemblea Parlamentaria del Consell d’Europa pel seu compromís i promoció de “l’ideal europeu”. Juntament amb d’altres 8 ciutats d’arreu d’Europa, Mollet ha rebut el Diploma Europeu que atorga el Consell convertint-se en l’única ciutat espanyola en rebre’l.

 

201907011043101000

 

 • Reconeixement amb dues Pajaritas Azules per la excel·lència de la gestió en la recollida selectiva de paper i cartró que atorga l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL)

 

garzon ministra

 

 • Distinció amb el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal que concedeix la UAB a partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) partint de la Llei de Transparència

 

IMG 7375

 

 • Certificació de Bona Pràctica en reconeixement a aquells municipis innovadors de Catalunya que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica que atorga la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

 

IMG 4846

 

2018

 • Distinció amb 4 Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides

 

viles florides

 

 • El Congrés de Govern Digital guardona l’Ajuntament de Mollet per ser una de les administracions Top 10 en la implantació i ús dels serveis d’administració electrònica

 

PremisAOC

 

 • Guardo a l’Ajuntament de Mollet a les X Jornadas de Modernización y Calidad en la Administración Local, JOMCAL, per la transformació de l’organització municipal.

 

 • Els premis NovaGob Excel·lència 2018 reconeixent el projecte Àgora, innovant en la transformació cultural en un entorn digital de l’Ajuntament de Mollet del Vallès com a una de les millors pràctiques per avançar en la prestació dels serveis municipals tot adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes

 

 Premi

 

 • Reconeixement del V Congrés Iberoamericà d’Innovació Públicaal projecte Àgora

 

 • La Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del govern espanyol a través del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, atorga a Mollet  el Premi Ciutat Sostenible en la categoria d'eficiència energètica, única ciutat de l'Estat que ha rebut aquest reconeixement.

 

Eficiencia energetica

 2017

 • Top 20 d’Espanya en inversió en Serveis Socials. L’Ajuntament de Mollet es converteix en un dels 25 de tota Espanya que arriba al “nivell d’excel·lència” en inversió social segons el rànquing que ha fet públic l’Asociación  Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales a partir de les dades que ofereix el Ministeri d’Hisenda i Administracions Publiques.

 

Top ten

 

 • Ciutat Europea de l’Esport. Escollida per l’Association European Capitals and Cities of Sport Federations (ACES Europe) com a bon exemple a l’hora de fer de l’esport un instrument de salut, d’integració i de respecte.

 

 Presentacio entitats Ciutat Europea de lEsport

 • Distinció amb 4 Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides

 

 • Premi pioner en el servei d’Administració Digital en el marc de la segona edició del Congrés Local de Tecnologia de la Informació i la Comunicació, LOCALTIC.

 

 • Distinció amb el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal

 

 • Guardó del Congrés de Govern Digital per la implantació de serveis en l’administració electrònica

 

 • Com a integrant de la xarxa El Perfil de la Ciutat, Mollet del Vallès rep el segell europeu URBACT Good Practice. URBACT és un programa europeu d’intercanvi i aprenentatge per la promoció d’un desenvolupament urbà sostenible

 

2016

 • Rambla Pompeu Fabra, millor espai públic florit de Catalunya

 

 DSC 0918

 • Distinció amb 4 Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides

 

2015

 • Capital Europea del Medi Ambient amb l’European Green Leaf, un guardó de la Unió Europea que premia aquelles ciutats que han demostrat el seu compromís amb la sostenibilitat i el creixement verd

 

 IPGJ green leaf

 

 • Distinció amb el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal

 

 • Guardó del Congrés de Govern Digital per la implantació de serveis en l’administració electrònica

 

 • El projecte "La Mirada Tàctil", un espai adreçat especialment a les persones amb dificultats visuals, ceguesa o mobilitat reduïda, és guardonat als IX Premis Solidaris d'ONCE Catalunya. L'any 2011 el Museu Abelló de Mollet del Vallès va incorporar aquest mòdul expositiu multisensorial en el que es presenta els continguts del museu i es fa una primera aproximació a la figura i l'obra de Joan Abelló

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès