Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Estat accepta el pla d’ajust presentat per l’Ajuntament

03/05/2012

Economia

El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha acceptat el pla d’ajust presentat per l’Ajuntament per accedir al crèdit de l’Estat i fer front al pagament dels deutes a proveïdors.

Amb aquest tràmit finalitza el procés obert el 15 de març passat, quan es van enviar al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques les factures pendents de pagament anteriors al 31 de desembre de 2011, i que es va completar amb l’aprovació del pla d’ajust en un ple extraordinari celebrat el passat 30 de març.

Tot i que l’import total de les factures presentades el passat 15 de març ascendia a 14,9 milions, l’import final del crèdit que el Govern central aprovarà en favor del consistori molletà serà inferior ja que fins a dia d’avui s’han anat efectuant pagaments a proveïdors.

El pla d’ajust, recentment aprovat per l’Estat, és, segons l’alcalde, Josep Monràs, un “pla d’ajust prudent, realista i auster que no perd de vista les polítiques actives d’ocupació i els serveis socials, prioritats del govern municipal”. A partir d’ara, afegeix l’alcalde de la ciutat, “només queda per concretar l’interès que hauran de pagar els consistoris que s’han acollit a aquest pla, xifra que no es podrà conèixer fins que es concreti l’operació de crèdit”. En aquest sentit, Josep Monràs ha declarat que “un interès superior al 5% complicarà encara més la situació dels ajuntaments”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès