Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Comença el procés de selecció per participar al Programa Clara d’EMFO

02/05/2012

Ocupació

Durant aquest mes, l’empresa municipal EMFO inicia el procés de selecció de les 20 dones participants en el Programa Clara, que té com a objectiu facilitar la possibilitat de trobar feina a dones amb dificultats d’integració social i inserció laboral.

La principal finalitat que té aquest programa és incrementar l’ocupabilitat de col·lectius de dones amb especials dificultats d’integració social i inserció laboral. Les participants seran seleccionades per iniciar el seu itinerari d’integració sòciolaboral i acompanyament personalitzat, un itinerari que consta de les següents fases:

   - Motivació personal
   - Motivació per a la recerca de feina
   - Formació
   - Inserció

L’itinerari del Programa Clara es diferencia de la resta de programes amb itineraris d’integració sociolaboral, que introdueix a la seva metodologia la perspectiva de gènere. Per aquesta raó, la fase fonamental d’aquest programa és la de motivació personal, on es treballen aquests aspectes vinculats a la perspectiva de gènere.

El programa Clara es durà a terme per cinquè any consecutiu gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Instituto de la Mujer del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad. Es tracta d’un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu a través del programa Marcos Comunitarios de Apoyo – Programa Operativa de Lucha contra la Discriminación.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès