Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Josep Monràs inaugura una jornada sobre prevenció de riscos laborals

02/05/2012

Salut

L’Hospital de Mollet ha acollit una jornada de prevenció de riscos laborals amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball.

La inauguració d’aquesta sessió ha anat a càrrec de l’alcalde, Josep Monràs,juntament amb el director de Relacions Laborals, Corporatives i Institucionals de la Unió Catalana d’Hospitals, Xavier Baró, i el director general de la Fundació Sanitària de Mollet Jaume Duran.
 
En aquesta jornada, inaugurada a primera hora del matí, participen una cinquantena d’especialistes de l’àmbit de prevenció de riscos laborals, procedents del mon hospitalari, empresarial i institucional de Catalunya. La sessió està estructurada en dues taules rodones que s’han desenvolupat durant tot el matí i que han abordat aspectes com l’avaluació de riscos i les mesures de gestió en l’anàlisi del cicle de vida de tots els llocs de treball.
 

Cal destacar que l’Hospital de Mollet és el primer hospital públic del país que ha obtingut el Certificat OHSAS 18001 de Seguretat i Salut en el Treball, que estableix un model per la gestió de la prevenció dels riscos laborals. La finalitat d’aquesta certificació consisteix a proporcionar a les organitzacions un model de sistema proactiu per a la gestió de la seguretat i la salut en el treball apostant per la millora continua. La implantació d’aquest sistema de gestió permet a l’organització identificar, prioritzar i gestionar la salut i els riscos laborals com a pràctica habitual. Aquest certificat reflecteix el compromís de Mollet i del seu centre sanitari amb la seguretat i la salut en el treball més enllà del compliment del que marca la llei. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès