Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Escola Municipal de Música enregistra un programa de ràdio evocant el darrer dia de la dècada dels anys 60

25/04/2012

Educació

El programa realitza un recorregut pels esdeveniments més importants succeïts al llarg de la dècada dels anys seixanta, tant a nivell mundial com local. Aquest espai serà emès per Ràdio Mollet el dimecres 1 de maig en edició especial a les 11 del matí i a les 7 de la tarda.

L’Escola Municipal de Música enregistra un programa de ràdio evocant el darrer dia de la dècada dels anys 60
Estudi principal de Ràdio Mollet

Per fer la gravació prèvia del programa, el Teatre de Can Gomà es va convertir en un gran estudi radiofònic a l’estil dels existents a la dècada dels anys 60. Aquest escenari va acollir les diferents formacions instrumentals i vocals de l’Escola Municipal de Música, que formaran part d’un programa especial radiofònic que evoca la data del 31 de desembre del 1969.

Des de fa unes quantes setmanes, el claustre de professors de l’escola i l’equip de professionals de Ràdio Mollet estan treballant en aquest especial que inclourà, a més d’un bon nombre de peces musicals de l’època, noticies, anuncis i fins i tot un fragment d’una de les ràdionovel·les més famoses del moment.

Pel director de l’Escola Municipal de Música, Xavier Esteve, “l’enregistrament d’aquest programa ha creat una gran expectació entre els alumnes i els familiars de l’escola. Xavier Esteve també destaca que, durant la setmana cultural que s’ha celebrat a l’escola i que s’ha dedicat a la dècada dels anys 60, “hem volgut donar a conèixer als nostres alumnes les diferents corrents musicals existents en aquells moments però sobretot l’esperit d’il·lusió, creativitat i empenta d’aquella dècada”.

Ràdio Mollet es pot escolar en el dial 96.3 FM i per internet des d'aquesta mateixa web i des de www.radiomollet.com.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès