Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Els alcaldes de Mollet, Terrassa i Alella reclamen al conseller Recoder una resposta sobre els peatges

26/04/2012

Mobilitat

Josep Monràs, en nom dels tres consistoris afectats, ha enviat una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per demanar la proposta concreta sobre el peatge de la C-33 a Mollet, Terrassa-Les Fonts i Alella, a la qual es va comprometre el passat mes de febrer.

En una carta enviada al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, l’alcalde de Mollet, en nom dels tres consistoris, li recorda el compromís que va adquirir de fer una proposta concreta per a la mobilitat obligada dels peatges de la C-33 a Mollet, Terrassa-Les Fonts i Alella.

A la reunió del passat mes de febrer, valorada molt positivament per totes les parts, els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs, Terrassa, Pere Navarro, i Alella, Andreu Francisco, van demanar al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el restabliment de la gratuïtat per a la mobilitat obligada als peatges de la C-33 a Mollet, Terrassa-Les Fonts i Alella.

Aquesta trobada va ser a petició dels tres municipis després que la Generalitat anunciés les noves condicions de bonificacions en peatges per al 2012, que no contemplaven l’excepcionalitat d’aquestes barreres. En aquesta reunió, el conseller Recoder es va comprometre a estudiar personalment la situació excepcional d’aquests tres peatges i fer una proposta concreta.

Cal recordar que aquests peatges són barreres estratègiques també per al desenvolupament econòmic del territori, ja que no només hi ha mobilitat obligada dels residents de l’entorn, sinó també de tot el teixit industrial i empresarial que està obligat a utilitzar aquest peatge. És per aquesta raó que la reivindicació de Josep Monràs, Pere Navarro i Andreu Francisco compta amb el suport de les agrupacions d’industrials, empresaris, sindicals i de transports de l’entorn dels municipis de Mollet, Terrassa i Alella.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès