Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El carrers del centre es van omplir de gent per la diada de Sant Jordi

25/04/2012

Cultura

La participació al carrer de la diada del llibre i la rosa va tenir el seu punt culminant a la tarda.

Tot i no fer un dia esplèndid, el temps no va voler espatllar la jornada de Sant Jordi. Durant el matí, els nens i nenes de les escoles de la ciutat van passejar per les diferents parades de llibres i participar de la Marató de contes, organitzada per la Biblioteca Can Mulà. Però, el gruix d’assistència al carrer va ser a la tarda.

Segons Montse Adam, responsable de la botiga Abacus de Mollet, les xifres de vendes de llibres d’aquesta edició de Sant Jordi estan a l’entorn de les de 2010. Els llibres més venuts a la ciutat han estat, sens dubte, els de ficció amb els títols següents: El enredo de la bolsa y la vida, d’Eduardo Mendoza; El lector de Julio Verne, d’Almudena Grandes; i L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, de Jonas Jonasson.

Enguany, gràcies al programa de voluntariat Al teu costat 42 persones grans han tingut rosa per Sant Jordi; i aprofitant la diada, l’escola Princesa Sofia va organitzar una campanya de recollida d’aliments i productes d’higiene en què també hi van participar les escoles Nicolás Longarón, Col·legis Nous, Cal Músic i Joan Abelló. La recollida ha estat molt satisfactòria i es lliurarà al Banc d’Aliments de Mollet perquè en faci la distribució.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès