Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Josep Monràs felicita l’equip de Ginecologia de l’Hospital de Mollet

15/03/2012

Salut

L’alcalde ha enviat una carta al director de l’Hospital de Mollet, Jaume Duran, felicitant el servei de Ginecologia del centre al detectar una patologia pulmonar mortal d’un fetus que va fer possible que la petita Alaitz nasqués i faci vida normal.

Josep Monràs ha traslladat la seva felicitació a l’equip del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Mollet per la tasca en la detecció d’una patologia pulmonar a un fetus. Una ecografia a les 20 setmanes de gestació va permetre a l’equip dirigit pel doctor Alex Sanjuan, de l’Hospital de Mollet, diagnosticar una lesió bronquial que, sinó s’hagués operat, hauria estat mortal.

Gràcies a la labor de l’Hospital de Mollet, el fetus de només 26 setmanes va ser operat per cirurgians de l’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquesta intervenció és la primera vegada que s’ha fet al món.

L’alcalde, amb aquesta carta, també reitera el seu compromís per una sanitat pública de qualitat, sanitat que ha fet possible que la petita Alaitz, veïna de Mollet, pugui tenir una vida totalment normal


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès