Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Club d’Escacs Mollet acollirà la concentració d’escacs base de la província de Barcelona

14/03/2012

Esports

El dissabte 17 de març, el Club serà la seu de la concentració d’escacs base a la territorial de Barcelona.

El Club d’Escacs Mollet acollirà la concentració d’escacs base de la província de Barcelona
Circuit Mollet 2011/2012 sots-14 (foto CEM)

En aquesta concentració, que abasta l’àmbit territorial de la província de Barcelona, hi participaran els millors jugadors en edats compreses entre els 6 i 11 anys, seleccionats i becats per la Federació Catalana d’Escacs.

Grans mestres de reconegut prestigi internacional en aquesta disciplina impartiran classes als millors jugadors joves de Catalunya, d’entre els quals n’hi ha 3 de l’escola del Club d’Escacs Mollet. La Federació Catalana d’Escacs ha escollit al Club d’Escacs Mollet com a seu d’aquesta concentració per tractar-se, actualment, de l’escola d’escacs més gran de Catalunya i ser el club d’aquesta modalitat esportiva amb més federats.

El Club d’Escacs Mollet centra la seva activitat en la formació intel·lectual de nens i joves, a través de l’escola d’escacs, i la competició. Pel que fa a la competició, d’una banda, s’està celebrant la IV Lliga Escolar d’Escacs, d’àmbit local, i les fases comarcals. Cal recordar que aquesta competició escolar finalitzarà al Mercat Vell el proper dissabte 26 de maig, amb una Cloenda, oberta a tot el públic, en la qual hi haurà el lliurament de medalles per a tots els participants i trofeus pels tres primers equips de cada categoria.

D’altra banda, el Club d’Escacs Mollet organitza els campionats de partides ràpides Ciutat Mollet, i torneigs en categories diferents com el Tancat d’Escacs “Mollet Ciutat dels Escacs”, l’Open Mollet Ciutat dels Escacs, l’Open Internacional Ezequiel Martín o l’Open Internacional 80 aniversari.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès