Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Josep Monràs demana el suport del grup socialista al Parlament Europeu per evitar el tancament de Derbi

09/03/2012

Empresa

L’alcalde de Mollet va aprofitar la seva estada a Brussel·les per reunir-se amb representants del grup socialista al Parlament Europeu per tal de trobar una solució a la delicada situació de Derbi.

Josep Monràs demana el suport del grup socialista al Parlament Europeu per evitar el tancament de Derbi
Ponència de l’alcalde de Mollet a Brussel·les
Josep Monràs va participar aquesta setmana, a Brussel·les, a unes jornades organitzades pel Grup de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu. La seva ponència, en la qual va defensar la instauració del Dia de l’Esport a Europa, va tenir una bona acollida per part del públic present a aquestes jornades.
 
Durant la seva estada, l’alcalde de Mollet va tenir una trobada amb  eurodiputats del grup socialista en la qual va exposar la seva preocupació pel futur de Derbi i va demanar el suport i recolzament del grup socialista a Brussel·les per tal de trobar una alternativa al tancament de la planta de Martorelles.
 
Per la seva banda, els representants del grup socialista es van comprometre a posar-se en contacte amb el Comitè d’Empresa de Derbi per tal de donar suport als seus treballadors i plantejar possibles gestions per tal de resoldre el problema.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès