Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Ca n’Arimon s’adhereix al Voluntariat per la Llengua

08/03/2012

Comunicació

Amb aquest acord de col·laboració, Ca n’Arimon impulsarà el programa del Voluntariat per la Llengua amb la creació de parelles lingüístiques entre els seus usuaris i usuàries

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Centre Municipal d’Esports i Salut Ca n’Arimon ha signat un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua entre els seus associats i donar suport a la campanya Mou-te en català, que pretén fomentar l’ús oral de la llengua catalana en l’àmbit esportiu.

Segons aquest acord, Ca n’Arimon es compromet a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteix que els associats trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informarà el personal de l’associació que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català.

A més, impulsarà el programa del Voluntariat per la llengua entre els clients d’aquest centre esportiu municipal per tal de fer parelles lingüístiques entre les persones que ja el parlen habitualment i aquelles que necessiten practicar-lo, perquè el parlen amb més dificultat.

Per la seva banda, el CPNL els donarà un adhesiu que identificarà a Ca n’Arimon com a organisme col·laborador i també els facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i voluntariat per la llengua).

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès