Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet acollirà el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

07/03/2012

Empresa

S’ha presentat a l’Ajuntament el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic, en categoria júnior, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol a la ciutat. La presentació ha anat a càrrec del diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el president del Club Patinatge Artístic Mollet, José Antonio Marco.

Aquest esdeveniment esportiu, en el qual competiran més de 70 patinadors i patinadores, tindrà lloc al Pavelló Municipal Riera Seca. Els entrenaments oficials es faran el divendres 13 de juliol i dissabte 14 de juliol se celebrarà la competició oficial.

José Antonio Marco, president del Club Patinatge Artístic Mollet, entitat organitzadora del campionat, ha explicat que hi participaran esportistes en les modalitats de figures obligatòries (femenina i masculina), programa lliure (femení i masculí), parelles de dansa i parelles d’artístic. D’aquesta competició sortiran els patinadors que representaran a Espanya al Campionat d’Europa i possiblement al Mundial.

Es tracta d’un campionat que, enguany, serà l’únic d’àmbit nacional que es farà a Catalunya. En aquest sentit, cal destacar que hi ha la possibilitat, si passen les fases classificatòries del Campionat de Barcelona i de Catalunya, que participin dues patinadores molletanes: Julia Marco i Carolina Masdevall.

Durant la presentació, el diputat adjunt d’Esports, Josep Salom, ha manifestat que, des d’un bon principi, ha tingut clar que el campionat serà un gran èxit d’organització i de participació, alhora que ha considerat molt positiu “promocionar aquest esdeveniment esportiu pel seu nivell i per la riquesa comercial que pot generar a la ciutat, en moments econòmics com els actuals”.

Per la seva banda, Josep Monràs ha volgut reconèixer a Jose Antonio Marco, president del Club Patinatge Artístic Mollet, la tasca que porten a terme, tant pel que fa a la pràctica d’aquest esport a la ciutat, com per la seva capacitat de projecció exterior de la ciutat de Mollet, participant i organitzant amb èxit competicions de nivell en els darrers anys, com el Campionat de Barcelona i el de Catalunya.

Finalment, l’alcalde ha destacat “l’activitat econòmica al municipi que aquest esdeveniment comportarà” amb l’acolliment a Mollet de més de 200 persones, entre patinadors, entrenadors, acompanyants i personal d'organització, la qual cosa “és imprescindible en els moments actuals perquè l’esport genera activitat econòmica”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès