Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Policia Municipal participa en la prova pilot del SIPCAT

02/03/2012

Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal de Mollet ha estat seleccionada, juntament amb la de Palau-solità i Plegamans, Sant Boi de Llobregat, Platja d’Aro i Cerdanyola del Vallès per posar a prova un nou programari informàtic de gestió i suport als processos de les policies locals, el SIPCAT, durant els mesos de març i abril.

Amb aquest nou programa s’unificaran els sistemes informàtics de totes les policies locals de Catalunya amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania i els serveis de seguretat al municipi. Així mateix, el nou aplicatiu permetrà la coordinació de la informació entre les policies locals, així com la millora de la seva gestió diària. També obre la via d’una futura coordinació entre els diferents cossos policials i d’emergències

Els requisits per participar en aquest projecte han estat que la policia formi part de la xarxa de comunicacions de tecnologia digital, RESCAT, que cobreix les necessitats comunicatives entre els serveis d’emergència i seguretat de la Generalitat de Catalunya i de les administracions locals, i que l’Ajuntament hagi signat el conveni de cessió d’ús del SIPCAT amb el Departament d’Interior.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès