Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

“Mou-te per Mollet”, una activitat per millorar la mobilitat urbana de la ciutat

03/01/2012

Mobilitat

El proper dissabte 14 de gener s’organitzen uns itineraris guiats a peu i amb bicicleta per tal que els ciutadans puguin detectar els elements que faciliten o dificulten la mobilitat urbana de la ciutat.

L’Ajuntament i Diputació de Barcelona han començat els treballs per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana de Mollet, que vol ordenar la mobilitat del municipi i definir les estratègies per aconseguir una mobilitat més sostenible i segura. El Pla engloba diversos aspectes com el transport públic, l’aparcament, la circulació, els vianants i les bicicletes, el transport privat, la seguretat viària, etc. L’Ajuntament vol incorporar en la seva elaboració les opinions i propostes de la ciutadania, entitats i comerciants. És per aquesta raó que l’Ajuntament ha organitzat l’activitat “Mou-te per Mollet”.

Es tracta d’una activitat que s’emmarca en el procés d’elaboració del Pla de mobilitat de Mollet i que convida a participar d’uns itineraris per la ciutat per tal de poder detectar els aspectes que cal millorar de la mobilitat. Aquests itineraris guiats permetran observar la ciutat des d’una perspectiva concreta, amb altres veïns i veïnes, i de manera conjunta identificar els aspectes més rellevants als que cal donar resposta.

A peu i amb bicicleta
Els dos itineraris que es faran a peu estan pensats per persones grans o amb mobilitat reduïda, pares i mares amb nens petits i ciutadans en general que fan un ús dels carrers com a vianants. Es farà una passejada per la ciutat per detectar els punts crítics, les barreres arquitectòniques o els elements que dificulten la mobilitat, així com els punts forts i els elements que faciliten els desplaçaments a peu. 

L’itinerari que es farà amb bicicleta consistirà en una passejada per tal d’analitzar les oportunitats que té Mollet per moure’s amb aquest mitjà de transport.

Aquesta activitat tindrà lloc el proper dissabte 14 de gener, a les 10 del matí, a la Plaça Major, davant de l’Ajuntament. Tots els itineraris estaran guiats per un dinamitzador/a.

La inscripció als itineraris és gratuïta i oberta i cal formalitzar-la abans del dia 11 de gener trucant a tel 93.571.95.00 (9615) o enviant un correu electrònic a jguimera@molletvalles.cat


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès