Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La campanya de civisme “Viure i conviure”, base per a exercicis de llengua a França

02/01/2012

Participació Ciutadana

L’editorial francesa de manuals escolars i recursos pedagògics Editions Didier publicarà la imatge de la campanya de l’Ajuntament de Mollet “Viure i conviure” com a part d’un exercici del llibre de llengua.

La campanya de civisme “Viure i conviure”, base per a exercicis de llengua a França
Imatge de la campanya "Viure i conviure"

L’Ajuntament de Mollet va difondre la campanya de civisme “Viure i conviure. Depèn de tu” l’any 2008 amb l’objectiu d’afavorir la bona convivència entre la ciutadania, sobretot a les comunitats de veïns, eix central de la campanya. La imatge de la campanya simula una escala de veïns on s’hi representen les conductes incíviques que cal evitar i les conductes correctes que afavoreixen la convivència en la comunitat. Amb la voluntat d’arribar a tota la ciutadania, el material de la campanya va editar-se en català, castellà, anglès, francès i àrab.

L’editorial francesa, amb seu a París, ha demanat a l’Ajuntament els permisos de reproducció de la imatge de la campanya perquè passi a formar part d’un exercici del nou llibre de llengua espanyola “Nuevas Voces, Terminale”. Es tracta d’un exercici de comprensió oral i vocabulari en el qual l’alumne ha d’identificar i expressar les conductes correctes i incorrectes, l’emissor i l’objectiu de la campanya. A més, l’exercici reprodueix un enllaç a la pàgina web de l’Ajuntament de Mollet on està allotjada la campanya.

El llibre escolar es publicarà a l’abril i s’adreça a alumnes francesos  de 17 i 18 anys que estudien la llengua espanyola. L’editorial preveu publicar 20.000 exemplars en paper i 1.000 versions digitals.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès