Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Cavalcada de Reis 2012

04/01/2012

Cultura

Dijous, els Reis Mags arribaran a la ciutat en el tren de les 6 i 21 minuts. De de l'Estació de França, la cavalcada desfilarà per diferents carrers de la ciutat.

Cavalcada de Reis 2012
La Cavalcada 2011, pel carrer de Berenguer III

Recorregut i carrosses
El recorregut de la cavalcada serà el mateix dels darrers anys (c. Berenguer III,  pl. Catalunya, av. de la Llibertat, pl. Major, av. de la Llibertat, av. de Badalona, av. de Burgos, av. de Jaume I i av. d'Antoni Gaudí).

Així mateix, el lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant la Casa de la Vila. A les 19,15 h aproximadament, l’alcalde de la ciutat rebrà a Ses Majestats acompanyat de sis nens i nenes nascuts l’any 2006, escollits per sorteig del padró. Ells tindran l’honor de lliurar les claus de totes les cases de la ciutat als Reis Mags.

La cavalcada estarà formada per les següents carrosses: el Patge Xumet, la carrossa de l’estrella, el Carter Reial, les tres carrosses dels Reis i les tres carrosses del seu seguici, el Trenet de Nadal de Mollet Comerç i la carrossa del carbó. Com sempre, també hi col•laboren la Banda de Joves Músics i els tambors del Centro Cultural Andaluz i el Centre Cultural Aragonés de Mollet.

Enguany, les carrosses dels tres Reis Mags i les del seu seguici estaran decorades amb elements de la mitologia grega i romana.

Caramels aptes per a celíacs
De tots els caramels que des de les carrosses es llencen als nens i nenes, els 1.500 quilos que compra l’Ajuntament són aptes per a persones celíaques, sense gluten i amb colorants naturals. Perquè la ciutadania pugui identificar-los, els caramels de l’Ajuntament són rodons, petits i embolicats en paper transparent.

Bus urbà gratuït i canvi d’itinerari
El servei de bus urbà modifica el seu recorregut mentre duri la cavalcada, per no interferir en el seu trajecte. Els vehicles del bus sortiran de la plaça de Can Borrell i arribaran fins a la rotonda de Can Fàbregas pel seu recorregut habitual, però a partir d’allà, el recorregut serà el següent: rbla. Pompeu Fabra – Enric Morera – Av. Gaudí – c. Lluís Millet – c. Picasso – c. Enric Morera – c. Granollers – av. Parc – av. Rívoli. Fins que duri la cavalcada i els talls de trànsit que modifiquen el recorregut habitual del bus urbà, el servei serà gratuït.
 


Més informació

Document Itinerari i horaris de la Cavalcada (1.4 MB) - pdf

Vídeo

Notícies a Vallès Visió TV

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès