Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet reformarà el Pavelló esportiu Riera Seca

25/11/2021

El projecte per modernitzar i fer més sostenible el Pavelló municipal d’Esports Riera Seca es troba en licitació fins al 3 de desembre

El Pavelló esportiu municipal de Riera Seca serà rehabilitat i reformat. La licitació és per un import de 67.000 euros. L’obra serà una reforma integral que modernitzarà i farà més sostenible aquest equipament amb capacitat per a 900 persones i que ja té més de 40 anys. La durada de les obres serà aproximadament de 4 mesos i mig i s’intentarà que afectin el menys possible a les activitats esportives que es duen a terme a l’equipament. L’Ajuntament tindrà el suport de la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet i ha afirmat que “era una reforma que ja es va anunciar fa uns mesos i que creiem que és molt necessària per a la ciutat donat que és un pavelló que aplega molts esdeveniments esportius al llarg de l’any i és seu de moltes entitats esportives” i ha afegit ”amb la reforma el pavelló serà més sostenible i més modern”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès