Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Policia Municipal deté quatre persones per un intent de robatori a una botiga de telefonia mòbil

24/11/2021

La Policia Municipal de Mollet ha detingut quatre homes per l’intent de robatori a un establiment de telefonia mòbil situat al Carrer Berenguer III. Els fets han passat aquesta passada nit, quan el veïnat va avisar que quatre encaputxats estaven colpejant els vidres de la botiga. Els agents van arribar al lloc dels fets i els autors van fugir, però van ser capturats en un replà d’un edifici pròxim. Un dels agents va ser agredit durant la detenció.

La Policia Municipal deté quatre persones per un intent de robatori a una botiga de telefonia mòbil
Objectes intervinguts en la detenció

Els presumptes autors s’havien amagat en un edifici proper. Els agents hi van accedir i van procedir a la detenció. Va ser llavors quan un dels homes va tirar un dels agents per les escales. El detingut ha estat denunciat també per atemptat contra els agents de l’autoritat. El policia es troba bé.

La Policia va intervenir estris com guants, martells, motxilles i passamuntanyes. Els detinguts presenten nombrosos antecedents per delictes de robatori i agressions. Els quatre individus han estat entregats als Mossos d’Esquadra, a l’espera de passar a disposició judicial.

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès