Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament, preocupat pels indicadors de la Covid i l’augment del nombre de persones ingressades

22/11/2021

L'Ajuntament de Mollet del Vallès es mostra preocupat davant els principals indicadors de la Covid-19 a la ciutat i l’augment del nombre de persones ingressades a l’Hospital. El govern local ha analitzat la situació de les dades de la pandèmia aquest dilluns al matí, durant la reunió de coordinació.

L’Hospital de Mollet té onze persones ingressades a causa de la Covid-19, una de les quals està a l’UCI. La setmana passada hi havia tres persones ingressades. 

Segons les últimes dades oficials, l’índex de rebrot a Mollet se situa en 381 i la velocitat de retransmissió en 2,17. Són xifres que estan per sobre les dades generals de Catalunya, amb un índex de rebrot de 207 i una velocitat de retransmissió d’1,46. L'Organització Mundial de la Salut considera que el risc és “molt alt” quan l’index de rebrot supera la xifra de 200.

Als centres educatius de Mollet hi ha 239 persones confinades, entre alumnes i professors, i 38 casos positius.

El 86,2% de la població de Mollet més gran de 12 anys ja ha rebut la vacuna, el que comporta que 40.650 molletans i molletanes tinguin la pauta completa.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha assegurat que “setmana rere setmana estem veient amb preocupació com les dades Covid a la ciutat no paren de pujar. Això no s’ha acabat, no podem abaixar la guàrdia". Monràs ha encoratjat la població “a vacunar-se. S’ha demostrat que la vacuna funciona i, per tant, és important que aquelles persones que no s’han vacunat encara ho facin el més aviat possible. No fer-ho és una imprudència que posa en risc la salut col·lectiva i la vida de les persones”, ha afegit.  

 

3 salut cat 150x245


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès