Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Mercat Municipal participa al Gran Recapte d’Aliments 2021

18/11/2021

Solidaritat i Cooperació

Per segon any consecutiu, el Mercat Municipal de Mollet del Vallès participa al Gran Recapte dels Aliments que es durà a terme del 19 al 27 de novembre. Igual que ja es va fer a l’edició anterior, a causa de la pandèmia, les donacions seran exclusivament econòmiques i no amb productes.

En aquesta edició, igual que l’anterior, els aliments frescos i proteics, com els ous, la carn, el peix i l’aviram, i també les fruites, hi tenen un protagonisme especial, ja que el format va canviar l’any passat i permet abastir també amb aliments frescos a les persones que més ho necessiten.

Des de divendres 19 de novembre es podran adquirir tiquets per valor de 3 eurosa les diferents parades del Mercat Municipal de Mollet. El donatiu en diners realitzat a cada parada es convertirá, íntegrament, en producte fresc, que serà entregat a aquelles llars que més ho necessiten de Mollet a través de les entitats que actualment ja reparteixen aliments i que a Mollet són Caritas i Creu Roja.

Aquesta iniciativa és una campanya solidària que també compta amb el petit comerç local.

Enguany, i com a novetat, també s’han apuntat a la iniciativa solidària, a més del Mercat Municipal, establiments del teixit comercial local molletà com són Món Ibèric, Eco Bionia i el Forn i pastisseria Prat.

Voluntariat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora i dona suport logístic, un any més, a Càritas i a la Fundació Banc dels Aliments en aquesta campanya solidària.

El Banc dels Aliments demana persones voluntàries per als supermercats col·laboradors durant els dies del Gran Recapte. Les inscripcions per fer tasques de voluntariat o de coordinació d’un dels punts ja són obertes a través del web https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/

Ana María Díaz, regidora de Serveis Socials, “l’Ajuntament dona suport constant al Banc d’Aliments per garantir l’alimentació d’aquelles famílies que més ho puguin necessitar. I així ho seguirem fent per convicció i per responsabilitat social” i ha afegit que “la pandèmia ha despertat una gran solidaritat entre els molletans i les molletanes, fem que aquesta flama continuï ben viva també en aquest recapte. Un any més animo a tota la ciutadania a participar, fent voluntariat aquell dia o bé amb donacions.”

Més informació i donacions online a: https://www.granrecapte.com/ca/que-es-el-gran-recapte/

 

2 fam cat 150x153                          3 salut cat 150x243

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès