Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet diu NO a la violència masclista

17/11/2021

Igualtat Dona-Home

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i d’altres associacions de la ciutat, s’adhereix al Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones, que se celebra el proper 25 de novembre, amb un seguit d’activitats adreçades a tothom amb l’objectiu de seguir treballant per eradicar aquesta xacra.

L’acte central serà justament el proper dijous 25 amb la lectura del Manifest unitari que es farà a les 12 del mig dia davant el consistori amb la participació en la lectura de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet.

Amb el suport a aquest Manifest, l’Ajuntament de Mollet, un any més, vol fer pedagogia especialment entre els més joves, i conscienciar a la societat en general per tal de condemnar de manera contundent i sense embuts la violència envers les dones.

També amb aquest propòsit, s’han organitzat un seguit d’activitats participatives que van començar el passat 11 de novembre i finalitzaran el dilluns 29.

Entre elles, el taller Reflexionem en clau de gènere, que es farà al CC Can Borrell demà dijous a partir de les 18 h, la inauguració de les exposicions Desmuntant els rols de gènere i Denuncia que acollirà el CIRD Joana Barcala el 19 de novembre a partir de les 17h, o la carpa Dona-li veu al respecte, la violència psicològica existeix, que s’instal·larà el 25 de novembre a la Plaça Major de 10 a 13.30 h. 

 

5 genere cat 150x158

 


Document relacionat

Document Manifest 2021  (358 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès