Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet congela les taxes socials

14/10/2021

L’equip de govern està presentant a la resta de grups municipals la proposta d’ordenances fiscals i preus públics per l’any 2022, que es debatrà en el ple municipal del pròxim 25 d’octubre. El document preveu la congelació de les taxes socials i l’augment de la tarificació social. La proposta actualitza els tipus d’alguns impostos i taxes per sota de l’IPC.

El document de treball planteja la congelació dels preus de l’aigua, les escoles bressol municipals, a més de la taxa que paguen els bars per a les terrasses, entre d’altres preus públics.  En paraules de l'alcalde Josep Monràs, "són unes ordenances fiscalment justes, tenint en compte l’actual moment, que refermen el compromís del govern municipal pel que fa a l’impuls de l’energia verda, amb bonificacions a l’IBI (Impost de Béns Immobles) i a l’IAE (Impost Activitat Econòmica) i a l’ICIO (Impost de Construcció i Obres)".

Per a la regidora d’Economia, Mireia Dionisio “aquestes ordenances són realistes, doncs priotitzem el manteniment i la qualitat dels serveis públics”. Així mateix, ha afegit que a l’Ajuntament de Mollet “congelem les taxes socials com les escoles bressol i incrementem l’aplicació de la tarifació social en altres àmbits com l’aigua, la cultura i l’esport”.

La proposta també consolida les mesures excepcionals que s’han portat a terme per fer front a situacions econòmiques i socials que han generat les mesures per fer front a la COVID-19.

 

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès