Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Sona Mollet en presencial torna amb molt bona acollida de públic

13/10/2021

Cultura

Després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués de fer en format telemàtic, la sisena edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, aquest 2021, ha tornat a ser presencial i, malgrat l’obligatorietat de limitar els aforaments, el Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà s’han tornat a omplir per gaudir de les interpretacions de músics consolidats i joves promeses en els estils de jazz, piano i música de cambra.

Tenint en compte aquesta limitació d’aforaments, gairebé 400 persones han assistit als concerts dels tres dies. Fins i tot, divendres, es van esgotar les entrades pel concert de jazz. 

En general, el públic assistent ha mostrat un alt grau de satisfacció per la qualitat del programa i el nivell artístic del festival així com pel fet de retrobar-se i poder tornar a viure la música en directe.

L’alcalde Josep Monràs ha declarat “estem contents d’haver tornat a poder gaudir de la bona música en directe del Sona Mollet i de la bona acollida entre la ciutadania.” I ha afegit “No oblidem que és un festival solidari, amb figures internacionals de primer nivell i en el que tots els beneficis de les entrades van íntegrament a la Fundació Josep Carreras per ajudar en la lluita que fa la fundació contra la Leucèmia".

 

0533

 

0852


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès