Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Neix el Grup impulsor per a la promoció i l’atracció comercial

23/11/2011

Comerç

Una 50ena d’establiments comercials, quatre agents immobiliaris i l’Ajuntament han signat un compromís per a la dinamització del comerç i l'atracció comercial.

Neix el Grup impulsor per a la promoció i l’atracció comercial
Grup impulsor per la promoció comercial a Mollet

Aquest compromís promou un decàleg de bones pràctiques on es recullen, entre d’altres, la importància del comerç i els serveis com a agents dinamitzadors de les ciutats; la proximitat, l’atenció personalitzada i la centralitat del client com a valors bàsics; la innovació i les noves tecnologies com a font de negoci en temps de crisi; la bona imatge de l’establiment, la publicitat i el marxandatge com a pols d’atracció; etc.

La signatura d’aquest compromís ha sorgit del treball en xarxa iniciat en un projecte pilot que, a partir d’ara, s’obrirà a tots els comerços de la ciutat. Fins ara hi han participat diferents establiments de tots els sectors (alimentació, perfumeria, roba i complements, restauració, esports, etc) de tres de les associacions de comerciants de Mollet: Mollet Centre Comercial, l’Associació de Comerciants de Riera Seca-Pompeu Fabra i l’Associació de Comerciants de Jaume I i quatre agents immobiliaris: Finques Fortuny, SASI, Don Piso i Crishe.

Packs comercials Compra a Mollet
Fruit d’aquest treball en xarxa entre els diferents establiments que han participat al projecte pilot i l’Ajuntament, aquest Nadal es posaran a la venda els primers packs Compra a Mollet. Es tracta de packs de regal per valor de 50, 100 o 150 euros que es poden gastar a qualsevol dels comerços participants.

En properes fases del projecte, es preveu elaborar packs de temporada en els quals podran afegir-se nous comerços.

Novetats i millores per al comerç al web Mollet Negocis
Mollet Negocis és una plataforma viva i continua ampliant els seus serveis. Fruit del treball en xarxa dels establiments que han participat en aquest projecte pilot, també s’hi ha desenvolupat noves utilitats. D’una banda, hi ha un nou apartat, Mollet Comerç, amb catàlegs online de diferents botigues, on consumidors i clients poden consultar els productes que estan a la venda i les ofertes que s’hi ofereixen. En la segona fase del projecte podrà fer-se compra online, és a dir, s’implantarà progressivament el comerç electrònic. Els mateixos comerciants poden actualitzar i mantenir el contingut, cosa que es converteix en una eina molt fàcil.
 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès