Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Trobada poètica per a la gent gran

23/11/2011

Gent Gran

Dijous a la tarda, el Mercat Vell acull 'Poetes Grans', un recital a càrrec de la gent gran de la ciutat.

Aquesta iniciativa va néixer fa 16 anys per donar resposta a  tota aquella gent gran amb inquietuds poètiques que no trobava una plataforma on expressar-se. Des del començament es va concebre com una trobada poètica més que com un concurs, ja que no hi ha la voluntat de fomentar la competitivitat, sinó la participació del màxim nombre possible de persones grans.

La 16a edició dels Poetes Grans ha comptat amb la participació de 28 poetes i poetesses, 17 dones i 11 homes, que han lliurat un total de 51 poemes de temàtica variada entre els quals destaquen les obres sobre la família, els records de la infantesa, l’amor i sobre el fet mateix de ser escriptor. Les propostes reivindicatives i humorístiques també formen part de les obres presentades. La mitjana d’edat dels participants és de 65 anys.

La trobada poètica tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, al Mercat Vell. Els actors Mercè Martínez i Màrius Hernández, que donen vida als cuiners de La Riera, Nora i Pitu, seran els encarregats  de conduir l’acte i presentar els veritables protagonistes de la nit, els Poetes Grans de Mollet.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès