Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet es construeix gràcies a les persones que hi viuen

07/11/2011

Acció Institucional

En el marc del Dia de la Ciutat, l’alcalde ha recordat la feina altruista de moltes persones per contribuir a tenir una ciutat millor.

Cada 4 de novembre Mollet celebra el Dia de la Ciutat, ja que és la data del primer document escrit que fa referència a Mollet. Coincidint amb aquesta data, l’alcalde Josep Monràs ha recordat les nombroses persones que de manera anònima i altruista han contribuït a tenir “la fantàstica ciutat que tenim i a continuar treballant perquè cada dia sigui una ciutat millor”.

Monràs ha dit que ha estat sobretot a partir de la recuperació de la democràcia que la ciutat a evolucionat d’una manera més constant i ferma. Això ha estat possible, ha dit, gràcies a la feina dels diferents governs i l’oposició que ha passat pel consistori però, sobretot, de la feina de persones que han treballat des de l’àmbit social, cívic, esportiu, cultural, etc. En aquest sentit, ha recordat totes les persones que han contribuït a fer de Mollet una ciutat millor. Entre moltes altres, per exemple, ha tingut un record pels recentment traspassats Juan Bocanegra (activista veïnal i esportiu), Ramon Madaula (membre del Club Ciclista Mollet), Bernabé Soto (activista veïnal) o Pere Putellas (president del club Fanàtics de les Motos Històriques).

El 4 de novembre de 993 és la data del primer document que fa referència a la població molletana, ‘Moledo’. Per això, l’any 1993 vam celebrar-ne el mil•lenari de Mollet. I des d'aleshores, s'ha establert el 4 de novembre com el Dia de la Ciutat. Enguany, la ciutat compleix 1.018 anys i continuem treballant plegats per un futur millor.

 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès