Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Trobada de la Comissió d’impuls de la línia estratègica Renovar i Qualificar Espais Urbans

08/11/2011

Participació Ciutadana

La Comissió d’Impuls de la línia estratègica Renovar i qualificar espais urbans és la tercera que es reuneix de les quatre que preveu el desplegament del Pla Estratègic.

Trobada de la Comissió d’impuls de la línia estratègica Renovar i Qualificar Espais Urbans
Vista del nou parc de les Pruneres, un espai renovat recentment

Els membres d’aquesta comissió s’han reunit a l’Ajuntament amb la regidora coordinadora de l’Àrea de Serveis Territorials i Espai Públic, Ester Safont,  i el director del Pla Estratègic, Raúl D. González, que els ha explicat el funcionament de les comissions i els ha lliurat tota la documentació necessària perquè es posin a treballar en la línia estratègica de Renovar i qualificar els espais urbans.

Els membres de la Comissió d’Impuls  Renovar i qualificar espais urbans són els molletans Anna Codina, comerciant del centre de la ciutat; Pere Joan Alsina, pagès de Gallecs i expert en processos industrials; Josep Selga, biòleg i paisatgista amb estudi al barri de Can Borrell i els joves arquitectes Efrem López i Adrià Jurado.

Aquesta comissió té la missió d’impulsar el desenvolupament urbà amb criteris de qualificació, renovació i dinamització, compatibles amb un marc natural revalorat i amb unes infraestructures, projectades i existents, adequades per a una ciutat innovadora.

Aquesta Comissió d’Impuls, com les altres tres –una per cada línia estratègica del pla- té la funció de fer el seguiment i impulsar la implementació del Pla Estratègic. Cada comissió d’impuls farà un seguiment semestral del Pla i tindrà un paper cabdal en l’elaboració de valoracions i recomanacions anuals del grau de desplegament de les accions estratègiques de la ciutat.
 


Enllaços relacionats

Estratègia 2025

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès