Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Dissabte, espectacle de titelles per a adults

14/04/2011

Cultura

Dins la programació de la Mostra de Titelles s'hi inclou un espectacle adreçat al públic adult per a la nit de dissabte.

Dissabte, a les 10 de la nit, el Mercat Vell acollirà l'obra de titelles per a adults Réssurection à la carte, de la companyia lleidatana Microcosmos Teatre. La Mostra de Titelles programa cada any un espectacle adreçat al públic adult per demostrar que el teatre de titelles és una disciplina universal.

L'obra d'enguany està feta amb la tècnica titellaire dels "muppets". Per acollir aquest espectacle, el Mercat Vell es transformarà en una sala teatral de petit format, on el públic s'asseurà al voltant de petites taules amb llum d'espelmes. Per celebrar el cinquè aniversari de la Mostra, es convidarà els assistents a galetes i vi bo (gentilesa de la bodega Segalés).

El preu de l'espectacle és de 5 euros.

Sinopsi de l'obra Réssurection à la carte
Una parella de firaires atrotinats asseguren poder comunicar-se amb el més enllà i ressuscitar en cos, ànima i veu, grans estrelles del jazz. Passin i vegin! Resurreccions a la carta! Triï la seva estrella preferida: Louis Armstrong, Marilyn Monroe, Frank Sinatra... Introdueixi una moneda i retornaran durant uns minuts a la vida per interpretar en directe les millors peces del seu repertori!
 

 


Documents relacionats

Document Programa de la Mostra de Titelles (296 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès