Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El barri de Lourdes tindrà un petit jardí dels sentits

01/03/2011

Via Pública

El nou espai tindrà un disseny innovador, que combina els criteris de sostenibilitat i els criteris artístics per fer de l’espai un petit jardí dels sentits.

El barri de Lourdes tindrà un petit jardí dels sentits
Plànol del projecte

El projecte es basa en criteris de sostenibiliratr com el baix manteniment i la baixa necessitat de reg, amb criteris artístics per fer de l’espai un petit jardí dels sentits, mitjançant la forma, la textura i els colors de les plantes que s’utilitzaran.

Les obres serviran per adequar un solar, a hores d’ara sense ús, situat a la confluència dels carrers de Juan Ramón Jiménez i de Pío Baroja, i el projecte estendrà aquest nou espai verd fins al parc de Rafael Alberti. La superfície total de l'actuació és de 675,60 m2.

L’enjardinament delimitarà una zona d'exercicis de fitness amb una vegetació amb tanca perimetral i elevada densitat de plantació, tot seguint un disseny coherent amb l'ordenació de la zona. En la tria de les espècies que es plantaran s’ha tingut en compte la forma, els colors, la textura i les olors per permetre l’ús dels sentits dels vianants.

L’actuació tindrà un pressupost de 150.000 euros i s’iniciarà la propera primavera.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès