Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Sant Jordi, la festa del llibre i de la rosa, també recupera la normalitat a Mollet

20/04/2022

Cultura

Dos anys després d’aturada per la Covid-19, Sant Jordi torna als carrers de Mollet del Vallès. L’Ajuntament i diverses entitats del municipi han organitzat una dotzena d’activitats per celebrar aquesta diada com s’ha fet sempre. Els actes començaran el 22 d’abril i s’acabaran el 21 de maig.

La Diada de Sant Jordi, el dissabte 23 d’abril, tornarà a omplir de llibres i de roses tota la ciutat. El parc de les Pruneres serà el centre neuràlgic d’aquesta jornada amb les tradicionals parades, estands institucionals i tallers de manualitats i lectura per a infants als espais del Museu Abelló i de la Biblioteca Can Mulà.

A les Pruneres també s’hi farà l’Assaig obert de l’Associació Musical Pau Casals, el Conte contes de Sant Jordi i l’audició de sardanes amb la Cobla Mediterrània. Durant tot el dia, però a la zona de L’Illa de Mollet, hi haurà diferents activitats de dansa, conta contes i música. A més, Vallès Visió faran una part de la programació en directe des d’aquest parc.

Les activitats van més enllà del 23 d’abril. Fora d’aquesta data cal destacar el Concert de Sant Jordi amb l’Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès, la Diada Castellera amb els castellers de Mollet, de Terrassa i de Castelldefels, i el Lliurament de premis del XXX Certamen Literari de Sant Jordi.

Es pot consultar tota la programació de Sant Jordi 2022 al web municipal www.molletvalles.cat


Document

Document Programació (17 KB) - docx

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès