Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Èxit de públic en el retorn de la 15a Mostra Internacional de Titelles de Mollet amb el seu format de sempre

11/04/2022

Cultura

Milers de persones han gaudit de la MITMO durant els dies 8, 9 i 10 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais tancats, com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller es van exhaurir de seguida. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre, i ha tornat amb el format habitual després de dos anys de Covid-19.

Durant els tres dies de la MITMO hi ha hagut 24 espectacles i més de 60 representacions de titelles de guant, marionetes de fil o titelles de sobretaula, que han anat a càrrec de 17 companyies de la República Txeca, Argentina, Anglaterra, Catalunya, País Basc, País Valencià i Saragossa.

Els dos espectacles itinerants amb titelles de gran format, un dels moments més esperats de la MITMO, ha fet les delícies de nens i nenes amb El petit Lilo, de la companyia Actua Produccions, de Vallgorguina, i Los Extintos, de la companyia Opakar, de Barcelona.

La canalla també ha gaudit, especialment, amb les instal·lacions interactives creades per Galiot Teatre, on infants i famílies ha pogut posar-se en la pell dels titellaires. Es tracta de Món Titella, Munta Titella i Giravolta Titelles.

Tot i que els plats forts de la Mostra Internacional de Titelles van ser els dies 8, 9 i 10 d’abril,  les activitats per anar escalfant motors van començar a finals de març amb el Circuit dels Aparadors dels Titelles dels comerços de la MITMO i les visites dels titelles a les escoles bressol i al Mercat Municipal.

La regidora de Cultura i de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, ha destacat que el retorn de la MITMO amb el format de sempre “ha estat tot un èxit de públic i s’ha notat que la ciutadania tenia moltes ganes de tornar a gaudir dels espectacles del festival”. La regidora ha donat les gràcies “a totes les persones que han participat i col·laborat en la Mostra”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès