Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament contracta 10 molletans i molletanes a l’atur dins del programa Treball i Formació

26/01/2022

Ocupació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el Programa Treball i formació. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 10 molletans i molletanes.

Es tracta d’un programa que combina accions d’experiència laboral i accions de formació i s’adreça a persones aturades o inactives, amb dificultats d'accés al mercat de treball o en situació d'especial vulnerabilitat.

En total se’n beneficiaran 10 persones que tindran un contracte de 12 mesos. Els contractes es van iniciar el passat 29 de desembre de 2021 i finalitzaran el 28 de desembre de 2022.

Durant aquest període, rebran formació on treballaran aspectes de competències transversals (60 hores) amb l’objectiu de facilitar la seva inserció posterior.

Les accions a desenvolupar en aquest programa segueixen dues línies per a la contractació dels plans ocupacionals:

 -      DONA: accions adreçades a dones en situació d’atur

-      MG45anys: Persones en situació d’atur i majors de 45 anys o més

El programa inclou projectes d’interès general i social per a la ciutat de Mollet amb els següents perfils professionals: agents cívics i neteja. En concret, s’han contractat 6 persones amb perfil d’agent cívic, i 4 persones amb perfil de neteja.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, “una de les principals prioritats del Govern Municipal segueix sent fer tot el que està a les nostres mans per crear ocupaciói vetllar pel benestar d’aquells molletans i molletanes que es troben en situació d’atur, ja sigui amb contractacions directes, com és el cas, o a través dels diferents programes que tenim en marxa o a través d’aquells als que ens adherim”.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servicio Público de Empleo Estatal

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès