Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Pepa Plana, Jordi Coromina, Los Gavilanes, Concert Paradiso, Sis dies Corrents o Històries de gent migrant, a Arts i Escena

25/01/2022

Cultura

Una programació cultural engrescadora configura un cop més Arts i Escena en la segona tanda d’espectacles, que es farà del febrer al maig d’enguany. L’Ajuntament de Mollet el Vallès continua impulsant aquest programa per difondre les arts escèniques, plàstiques, musicals i visuals a la ciutat.

Són una trentena de propostes culturals per a tots els públics i gustos. La programació sencera és al web de l’Ajuntament de Mollet www.molletvalles.cat i en format llibret als equipaments culturals de la ciutat. Alguns dels espectacles més destacats d’Arts i Escena 2022 són els següents:

Arts escèniques

 • Ovelles, una comèdia que reflecteix els joves que s’independitzen i no tenen la vida que havien somniat. Amb un trio de joves actors televisius, Sara Espígul, Biel Duran i Eduard Buch. Al Teatre Can Gomà, el 12 de febrer.
 • Veus que no veus, amb les pallasses Pepa Plana, tot un referent del clown, i Clara del Ruste. Al Teatre Can Gomà, el 12 de març, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
 • Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou, amb l’actor molletà Jordi Coromina i el ballarí i coreògraf Francesc Bravo. Al Teatre Can Gomà, el 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa.
 • La sarsuela Los Gavilanes, de l’Associació Fòrum Abelló, Cia de Sarsuela, que enguany fa 30 anys que la va escenificar. El 29 de maig, al Teatre Can Gomà.

Arts plàstiques

 • Històries de gent migrant, una doble exposició sobre les persones de Mollet que han vingut de prop i també de lluny. Per una banda, una exposició fotogràfica a partir d’una mostra participativa de persones de diferents indrets que va iniciar el seu procés migratori i es van instal·lar a Mollet. Del 21 d’abril al 22 de juliol a La Marineta. De l’altra, una mostra participativa on es tracta la diversitat de vivències, el viatge, el dol, la memòria, el somnis... Del 21 d’abril al 4 de setembre al Museu Abelló. 

 

 • Trazos de Eroguro, de l’il·lustrador ciberpunk Skip O’Neil, influenciat pel surrealisme i els corrents estètics japonesos com l’eroguro. Del 4 al 28 de febrer a La Marineta.

Arts musicals

 • Concert paradiso. Cases. Gorina. Morricone, amb Carles Cases Strings Band, que reinterpreta les bandes sonores més conegudes d’Ennio Morricone i que comentarà en directe pel periodista de cinema Àlex Gorina. El 7 de maig al Mercat Vell.

 

 • Al cicle Veus en femení, La de Nadie, amb l’Alba Estebanell i el Jordi Rodríguez, que fusionen la música moderna amb temes propis i versions de cançons de Chavela Vargas, Silvia Pérez Cruz o Las Migas. El 25 de març a El Lledoner.

Arts visuals

 • Sis dies corrents, l´última pel·lícula de la molletana Neus Ballús. El 18 de febrer al Mercat Vell.

 

 • L’Habitació del Farmacèutic 2022, mostra audiovisual col·lectiva de creadors emergents que mostren curtmetratges, documentals, vídeoart, vídeo-mapping... El 22 d’abril a La Marineta.

 

 • Festival de Cinema La Gran Pantalla! Es posaran en pantalla interseccions poc visibilitzades, com gent gran LGTBIQ+, gent gran migrada i gent gran i feminismes, entre altres. Del 20 de febrer al 22 de maig a El Lledoner.

 

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha comentat que “de nou presentem una  programació cultural de qualitat per als propers mesos, una programació molt variada  i, com sempre, pensada per a tots els públics i gustos”.

 

Entrades

 • En línia: dins l’apartat del web municipal (Arts i Escena)

https://www.molletvalles.cat/continguts/serveis-a-mollet/cultura-i-lleure/arts-i-escena/ o https://molletvalles.koobin.com

 • Centre Cultural La Marineta: plaça de l’Església 7, de dilluns a divendres, de 15.30 h. a 21 h.
 • El mateix dia a la taquilla: Una hora abans de l’inici de l’espectacle.   

 

Recomanacions Covid

Arts i Escena inclou tota una sèrie de recomanacions i normativa anti–covid que cal respectar per assistir a les activitats. Aquestes mesures estan subjectes a l’actualització de les recomanacions sanitàries de cada moment. 


Programació

Document Document (5 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès